BÜYÜ YAPAN HOCALAR

BÜYÜ YAPAN HOCALAR

Büyü Yapan Hocalar .. Büyüleri herkesin bildiği üzere hoca ve medyumlar yaparlar, birde bazı büyüler vardır ki; bu büyüleri de papazlar yaparlar. Büyü çeşitlerinin çok olduğunu ve insanların amaçlarına göre çeşitlilik kazandığını herkes bilir. Büyüler insanların amaçlarına göre çeşitlilik kazandığı için her büyüyü de her hoca ve medyum yapamaz. Büyülerin yapılışı ve malzemeleri her ne kadar kolay ve basit olsa dahi büyü yapmak çok ciddi bir iştir ve sıradan normal insanların yapabileceği bir şey değildir. Büyüleri herkes yapabilseydi elbette istisnasız her insan istediği bir şeyi elde etmek için büyü yapmayı tercih edecekti. Bu yüzden büyü yapmak kolay bir iş değildir. Büyük bir bilgi ve beceri isteyen ve yanı zamanda uzmanlık isteyen bir alan olarak karşımıza çıkmaktadır.

Büyü yapan hocaların sayısı çok fazladır ancak bazı hocalar vardır ki; büyü yapma işine hiç bulaşmaz. Sadece kötü bir büyüye maruz kalmış ve çaresiz insanlara yardım etmek için bu yapılan büyüyü bozarlar. Elbette büyü bozma işini yapan hocalar öncelikle dua yöntemi ile yapılan büyüyü bozmaya çalışırlar. Dua yönteminin yetersiz olduğu zaman da büyü bozma işini cinler ile birlikte halletmeye çalışır. Hocaların neredeyse hepsi cin dediğimiz ruhani varlıklar ile iletişim içine girmektedirler. Cin dediğimiz varlıklar ile büyüler en iyi şekilde yapılabilmektedir. Büyü yapan hocalar ise bu büyü yapma işlemini cinler ile birlikte çalışarak yaparlar. Cinler ile iletişime giren hocalar bu ruhani varlıklar ile dostluk kurmuş kişilerdir.

Hocalar büyü yaparken bu konuda uzmanlaşmış olmaları gerekmektedir. Büyünün ciddi bir iş odluğunu söylemiştik ve bununla birlikte cinler hiç şakaya gelecek varlıklar değillerdir. Hocalar her ne kadar bu büyü denilen işlemi yapmak isteseler de; cinler onay vermeden hocalar hiçbir işlem yapamazlar. Bunun nedeni ise kime nasıl bir büyü yapılacağını ve kime hangi büyünün nasıl etki edeceğini gibi bilgilerin hepsini cinlerden alırlar ve bu yüzden cinler olmadan hocalar hiçbir işlem yapamazlar. Büyü yapan hocalar vardır ancak her büyüyü her hoca yapamaz.

1 thought on “BÜYÜ YAPAN HOCALAR

  1. Hiç bir sitenin paylaşmaması çok ilginç. Ben eşimle ilgili sorunlarım için yaptırdığım şey kalmadı her seferinde de tabi ki kandırıldım. Sonunda enerji çakra açma, telepati işleriyle ilgilenen birisini buldum. Yaptığı seanslarla bitmek üzere olan evliliğim çok şükür ki kurtuldu. Lütfen artık kandırılmasın kimse. Bilgi alarak bişeylere karar verin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir