Gerçek Medyum Tavsiyeleri

Gerçek medyum tavsiyeleri internet sitemize öncelikle hoşgeldiniz. Umuyoruz ki buradan her türlü manevi soru ve sorunlarınıza cevap bulabileceksiniz. Fakat bu cevaplar geçici kısa süreli ve ya saçma sapan önergelerden ibaret olmayıp; gerçek ve doğru yolda size gerçek çözümleri ile çıkabilecek olan çözümlerdir.

Bu denli iddialı yazmamızdaki en büyük neden tavsiye edilen medyum  hocalar gerçek medyum hocalardan ibarettir. Gerçek medyum hoca olduğunu ise en az 10 yıl manevi ilimler ile ilgilenip; medyum adresleri ve medyum telefonları sabit olup; aynı isimle aynı istikrarda ve aynı düzende devam edebilen resmi ruhsatlı medyum hocaları sizlerden gelen yorum ve tavsiyeler üzerine yayınlıyoruz.  Yayınlamış olduğumuz yorumlar gerçekten birebir çalışılmış olur; sahte kimlikler veya sahte adreslerden gelen yorumlara asla değildir. Hiçbirisi sahtekar medyumlar, ve ya sahte yorumlar  olamaz , olası durumlarda yayından  kaldırılacaktır. Yazdığımız her şey bilgi amaçlı olup içerisinde herhangi bir kötü amaç gütmeden kurallara uygun yapılmaktadır.  Soru ve sorunlarınız için gerçek medyum tavsiyeleri sitemizi inceleyebilir; dilerseniz yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.

5 thoughts on “Gerçek Medyum Tavsiyeleri

  1. Erkek arkdaşım bana yalan vaadlerde bulundu aylarca beni oyaladı bir gün bir bayan beni aradı meğer erkek arkadaşm beni onunla aldatiyormuş . İntikam ateşiyle kavruluyordum hafize hocamı aradım gerekenleri yapacağını söyledi ve inanın 1 hafta sonra erkek arkadaşim kapımda köpek oldu aylarca süründürdüm içimi rahatlattım ve ben onu bıraktım hafize hocam ilim sahibidir telefonu 0505 070 73 34

  2. Evli olduğunu bile bile bir kadın kocama musallat oldu,konuştum olmadı,kızdım olmadı,ne yaptıysam işe yaramadı.Ben de Sibel Naz Hocaya etkili soğutma büyüsü yaptırdım da kadın kocamın yakasından düştü.Biz de rahat bir nefes aldık.hocanın no 542 524 70 60

  3. SEDAT HOCAYI KAÇ KİŞİYE TAVSİYE ETTİYSEM HEPSİNDEN HAYIR DUALARI ALDIM, HEPSİNİN İŞİNİ SORUNALRINI HALLETTİ HOCA.BİZİM CAN DOSTUMUZ BABAMIZ SEDAT HOCA.

  4. evet güvenilir medyum deyince ilk akla gelen sedat hoca olmalı. bende bizzat kefilim ve memnunum hocamdan. allah ondan razı olsun.

  5. arkadaşlar bende medyum elife hocayla görüştüm, kendisini aradığımda çok zor durumdaydım, terkedilmiş üzerinede bir bayan olarak en zor durum içindeydim..aşk acısı bir yana özel durumum için bile o kişinin benle olması gerekiyordu..elife hoca bana yardım etti, hemen bir çalışmaya girdik, hoca ordan ben burdan öyle bir sistem içine girdikki helal olsun elife hocaya.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir