Vodoo Büyüsü

voodo büyüsü

VOODOO BÜYÜSÜ NEDİR?

Vodoo Büyüsü Kökeni Afrika’ya; Uzak doğuya dayanan voodoo büyüsü, bez bebek üzerinde yapılan bir kara büyü şeklidir. Etkili büyü olmasının yanı sıra tehlikeli sonuçlara da yol açabilen bir büyüdür. İnsanların yaşadığı hayatlarında mutsuz olmaları için yapılır. Sevmediğiniz, nefret ettiğiniz kişilerin hayatlarında negatif olaylar yaşamalarını sağlamak; ömür boyu mutsuz bir yaşam bulmaları için yapılan bu kara büyü; yapan medyumun ustalığı sayesinde % 100 ‘lük bir başarı ortaya koyar. Voodoo Büyüsü yapılan kişinin hem bedensel hem ruhsal anlamda çöküş yaşaması sağlanır. Böylelikle yapılış amacına ulaşılmış olunur.

Voodoo büyüsü yaptırırken mutlaka işinde uzman , güvenilirliğini kanıtlamış bir medyum ,medyum hocadan yardım alınması gerekmektedir. Çok kuvvetli; etkili  ve ayrıca ölümcül olabilme özelliğine sahip bir büyü olduğu için yapılacak herhangi bir ters işlem bu büyünün daha da tehlikeli boyutlara ulaşmasını sağlar. İşi yapacak medyum; medyum hocanın işinin uzmanı olması bunun için çok önem arz etmektedir. Bu büyü güçlü etkisi sebebiyle yapım aşamasının her aşamasını dikkatlice inceleyerek; yapılması herkes için büyük önem taşır, medyumunuzun güvenilir olması herkesin selameti için çok önemlidir.

  Voodoo Büyüsünün etkiside olunduğu anlaşıldığı zaman ki bu çok zor bir ihtimal; bu kara büyüyü ancak işinin ehli gerçek bir medyumdan başkası bozamaz. Voodoo Büyüsü her şekilde çok tehlikelidir bunu için yapılırken ve bozulurken çok ama çok dikkat edilmesi gereken bir büyüdür.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir