En iyi hoca tavsiyeleri

En iyi hoca tavsiyeleri

Güven burada çok önemlidir. En iyi hoca olabilmenin temel şartı zaten güvendir. Düz mantıktan,Güvensiz kişi nasıl en iyi hoca olabilir ki. Önce hocalık vasıflarını daha sonra da ki mesele de güven unsurlarını tam anlamıyla kendinde bulmalıdır en iyi hocalar. Evet hocaların da tabi ki iyisi ve kötüsü her alanda olduğu gibi bu alanda da olabilir. Hepiniz mutlaka gerek sosyal medyadan ve gerek diğer haberleşme araçlarından medyum ve hocalarla ilgili bir çok habere şahit olmuş bu haberleri dinlemişsinizdir. Bir çok hoca mağduru insanla karşılaşmışsınızdır.

Peki burada sizce mağdur olanı mağdur eden kimdir? Elbette ki bu kötü bir hocadır. Bu tür sözde hocalar maalesef  yetenek ve bilgileri olmamalarına rağmen insanlara çeşitli vaatler vererek bir anlamda onları aldatmaktalar. İşte bu tür kötü zihniyetli hocaları iyi hocalardan ayırt etmek gerekiyor. Lafta söz verenden uzak durun, özde işler çıkartabilen öz hocaları tercih edin lütfen.

Ülkemizde sayısı çok fazlaca olan çok değerli iyi hocalarımızda vardır. En iyi hoca kimdir sorusunun en güzel yanıtı, en iyi hoca ; işini dürüstçe yapan iyi niyetli hocadır demek lazım gelir. Art niyeti olmayan ve insanları kandırmayı amaç edinmemiş tek isteği insanlara yani ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmak olan hocalarımız elbette en iyi hocalar sınıfına girmektedirler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir