Ünlü Medyumlardan Sözler

hocatavsiyeleri.com Ünlü Medyumlardan Sözler

Hayatın herkes için zorluklarla dolu olduğunu anlayın. Bu hayatın doğasıdır. Her insanın durumu budur. Hayat yaratıcı bir zorluktur ve bu yüzden her biriniz hayatı seçtiniz – zorluklar için!

Hayat bu; zorluk zamanlarında birinin iradesini Tanrı’nın iradesine teslim etmek. “Yapılacak” ifadesinin kullanabileceğinin en güçlü kanıtı budur. Tanrıya dön.

Hiçbir şey yapmanıza gerek yok ancak farkında olun. Farkındalık anahtardır. Kişi daima farkındalık ve kendini keşfetme yolunda yürümeli.

İnsanın, ruhu dünyaya getiren kişi olduğunu söylemiştik… Eski Yunanistan ve Eski Yunanların bu kadar popüler olmasının bir nedeni, Ruh ile olan ilişkileri ya da Bilinmeyenle ya da onların ilişkileri ile olan ilişkisidir. Tanrı ile birlikte…

Kendini değiştirerek, başkalarının bilincini de değiştiriyorsun. Bu kadar basit. Sen değiştiğinde işler değişir. Dışarıdan bir şeylerin değişmesi, içeriden bir şeylerin değiştirilmesi için beklemek zorunda değilsiniz ve dış da değişecek. Sadece bir örnek olarak diğerlerinin bu şekilde hatırlamalarına yardımcı olabilirsiniz.

Hayat bilgeliği toplamak içindir. Yaşam yolculuğu, bilgeliği toplamak içindir.

Hayat her zaman seçenekler sunar ve birinin seçme gücü vardır.

Bu, geleceğin dalgası, insanlığın kitlesi içinde, herkesin içinde yükselen dişil bilinçtir.

Diyelim ki, o topraktan yükselen ve kadınları ve erkekleri etkilemeye başlayan bir kadın tanrıça var.

Sorun, Işığa doğru akışta kalmaktır. Bu farkındalıkla ilgili. Kendini tanı ve yolundan çekildiğinde kendini kabul et, sadece geçicidir, akıştan daha fazla kaçamazsın…

Buraya gücü kimseden uzaklaştırmaya gelmedik. Buraya kendi gücünüzü hatırlatmak için geldik, böylece güçleneceksiniz. Kimseyi bir yere yönlendirmeye çalışmıyoruz, sadece kendi merkezlerine doğru. Bu şekilde kendini tanıyorsun. Yapabileceğin en iyi şey bu kendini tanıman.

Kendin gibi bir hayat var ama çok fazla yaşamı olan bir ailenin bir parçasısın ve bu hayattan senin kanın ailen değil, bir ruhun ailen;

Özgürlük nedir Telaşa gerek yok. Gerçek bir kaygı yok. Şu an olmak. Neyin geldiğini kabul etmek; her şeyin özüyle korunduğunu bilmek – Tanrı

Boks ringine girip hayattaki hiçbir şeyle savaşmanıza gerek yok.
Dışarıda kalın ve Seyirci olun,
“Sahip olmak istediğiniz kendi kavgalarınızın izleyicisi bile olabilirsiniz.

İlişkiler oluşur çünkü biri kendini keşfetmek ister. Yanılsama, bir kişinin diğerini keşfetmesidir. Başlangıçta diğeri hakkında bir şeyler bilmek istediğiniz anlaşılıyor. İlişkinizi kendiniz hakkında bir şeyler öğrenmek için kullanırsınız. Ruh, keşfedilmenin en büyük kısmıdır.

  • medyumlar
  • ünlü medyumlar
  • dünyaca ünlü medyumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir