Uzaktan Aşk Büyüsü

Medyum Şikayet Siteleri De Sahte

Uzaktan Aşk Büyüsü

Sevdiğiniz kişinin bazı nedenlerden dolayı uzakta olmasından dolayı; sevginin azalmadan artması için yapılan büyü çeşitlerinden biridir. Papaz büyüleri kategorisine giren aşk büyüsü etkili olması için seven kişinin sevgidiği kişiden ayrı olması gerekmektedir. Bu ayrılığın illa ki mesafelere dayalı olmasına gerek yoktur. Daha çok bekar kişilerin  yaptırmayı tercih ettiği bu büyü fazla masraf gerektirmeyen ama bunun yanı sıra etkisinin oldukça fazla olduğu bir büyüdür. Bilgili medyumların yapması önemle üzerinde durulması gereken önemli bir konudur. Etkisini üç hafta gibi bir sürede tamamiyle gösteren uzaktan aşk büyüsü için sevdiğiniz kişinin fotoğrafı veya kıyafetinden bir parça gerekmektedir. Bunları temin ettiğiniz zaman gerisi tamamiyle medyumunuzun bilgeliğine ve tecrübesine bağlıdır.

Aşk büyüsü ve resimle yapılan bu büyü kısmen aynı şeylerdir. Fakat bazen kişiye özel olarak hazırlandığı için ufak tefek farklılıklar gösterebilir. Tüm bu tarz büyü veya havas ilmi işlemlerin kişiye göre hazırlanması şarttır. Ve aşk büyüsünde olduğu gibi genel anlamda tüm büyülerin asla genel bir tarifi yoktur. Herşeyin manevi şekilde ilerlemesi şarttır.

4 thoughts on “Uzaktan Aşk Büyüsü

  1. sedat hocama sonsuz güvenim var,zaten belli öyle güvenilir bir hoca olduğu.eşimle ayrılık noltasna gelmiştik çocukalrıda alıp annesine gitmişti,herşeyden önce çokta deneyimli,bende çalıştım sonucu çok iyi aldım işlerim güçlerim açıldı,eşimle kumrular gibi oldu aramız.sürekli çalışmak için teklifte bulundum hocama.beni manevi olarak desteklesin sırtım yere gelmez allahın izniyle.sizde aramak isterseniz 0532 066 39 09

  2. merhaba benim yazdıklarımı okuyan herkese,bende güvenilir medyum yorumları sitesinden medyum elife hocamla çalıştım.bu işte çok deneyimli olduğunu fark ettim,süryani büyüsü yaptırmak istedim ama elife hocam sana bağlama aşk büyüsü daha iyi gelir daha hızlı sonuç getirir dedi.sonuçta bu işi bilen hoca bende kendisine bıraktım benim için sonuç almam önemli elbette.sonucu 13.günde aldım ve diyecek tek kelimem yok.çok mutluyum medyum elife hocamı herkese de tavsiye ediyorum aramak isteyenlere 0541 232 23 33 numaradan ulaşabilirsiniz.

  3. komşumuzun kızına sırılsıklam aşık oldum,onunda beni çok sevmesini istiyordum.3 yıl geçti aradan ne o benim ilgimi farketti,ne benim ona karşı ilgim azaldı.Sibel Naz Hoca diye bir hocanın varlğından haberdar oldum,kendisini arayarak durumu anlattım.Sibel naz hoca hemen duruma el attı beni sevdiğime kavuşturdu.Yüzük takma tarihimizi belirledik bile.

  4. Kocamla aramıza giren kadını ondan ayırmam imkansız iken medyum Elife hocam sayesinde bunu başardım. İnanın ki ilemler sonunda kocam eskisinden de çok evine ve bana düşkün çok şükür.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir